Laager toimub Lihula kultuuri- ja noortemajas kahes õpigrupis (rock ja DJ&MC). Mõlemas osaleb kuni 30 noort, kellega keskendutakse live bändi ja DJ ja MC ameti põhitõdedele ning selle sümbioosi saladustele.

18.-21. augustini toimuvas laagris kohtuvad noored mitmete tuntud muusikutega, kes jagavad oma teadmisi pillimängu, esinemiste ja muusikuks olemise kohta üldiselt.

Laagri korraldaja, MTÜ Unistuste Vabrik projektijuhi Indrek Tammoja sõnul on ettevõtmine mõeldud peamiselt Läänemaa noortele, et tekiksid omavahelised kontaktid, elavneks noorte muusikaelu ja bändid leiaksid uusi väljundeid.

Kogemusi on lubanud tulla vahetama muusikud Tarvo Valm, DJ L. Eazy, Ivo Varts, Mikk Tammepõld, Lea Liitmaa, MC Busta ja Indrek Ditmann LAG muusikaagentuurist.

Laager kulmineerub 20. augustil toimuva suurejoonelise kontserdiga Lihula linnusemäel, kus pannakse proovile ka laagris osalejate anded. Lisaks astuvad üles Lihula Meeskoor oma rokiliku kavaga, noortebändide konkursi 2008 võitja Groundhog Day ning peaesinejaks kutsutud ansambel HU?.

Kogu ettevõtmine läheb osalisele maksma vaid 100 krooni, mis sisaldab ka ööbimist Lihula gümnaasiumi spordihoones, toitlustamist ning priipääset 20. augustil toimuvale kontserdile.

Laagri kulude katmiseks kirjutas MTÜ Unistuste Vabrik projekti LEADER-programmi. Lihula vald on abiks ruumide ja tehnilise poole pealt.