Midge Ure on sündinud 1953. aastal Šotimaal. Oma karjääri jooksul on ta mänginud nii laulja kui kitarristina olulist rolli üsna mitmes bändis – nagu näiteks Rich Kids, Visage ja Thin Lizzy. Kõige paremini teatakse teda aga kui Ultravoxi solisti. Just selle bändi repertuaarist on pärit tuntud hitid „Dancing With Tears In My Eyes“ ja „Vienna“. Alates 1985. aastast on Ure tegutsenud eduka sooloartistina. Juba esimeselt plaadilt jõudis singel „If I Was“ UK singlimüügi edetabeli tippu.

Mees oli väga lähedalt seotud ka kuulsa heategevusliku ettevõtmisega Live Aid. 1984. aastal kirjutas ta koos Bob Geldofiga Live Aid hiti „Do They Know It’s Christmas?“ ning aasta hiljem oli ta üks suurejoonelise Live Aid kontserdi peakorraldajatest.

Midge Ure kirjutab ja esitab muusikat aktiivselt tänase päevani ning juba sel sügisel on teda võimalik näha Nordea Kontserdimajas lummava akustilise kavaga. Soojendusesinejana astub lavale Mikk Tammepõld, kelle debüütalbum „On asju milles eksida ei saa“ oli sel aastal Eesti Muusikaauhindade jagamisel nomineeritud Aasta Debüütalbumi kategoorias.

Piletid on müügil Piletilevis ja Ticketpros.