Homme Londonis toimuval briti muusikatööstuse suurimal auhinnatseremoonial Brit Awards kandideerib Bastille tähtsaimates kategooriates. Nii loodab inglise rokktäht koju viia aasta albumi, singli, ansambli ja läbilöögiartisti hinnalised kujukesed.

9.-12. juulini toimuv Õllesummer kinnitab lähinädalatel ka järgnevad välisesinejad. Lisaks tuleb tuntud suuruses suvemelule esinema ligi sada eesti artisti.

Bastille tohutu edu taga on debüütalbumi “Bad Blood” eriline helikõla ning raadioedu kindlustanud hittsinglid “Pompeii”, “Things We Lost in the Fire” ja “Of the Night”. Bastille on äärmiselt nõutud live-esineja suurimatel kontsertlavadel.

Alles 2010. aastal Londonis laulja ja laulukirjutaja Dan Smithi loodud bänd sai juba alguses tunda muusikakriitikute ja uue fänniarmee poolehoidu. Esikalbumi kolmas singel “Flaws” ja ennekuulmatult menukaks osutunud neljas singel “Pompeii” on bändist teinud viimaste aastate trendikaima rokkartisti.

2014. aastal reisib Bastille suurimatel Euroopa lavadel ning salvestab samas ka teise albumi materjali.

Bändi nimi tuleneb solisti, sõnade ja muusika autori Dan Smithi sünnipäevast 14. juulil. Kuupäev on teatavasti kurikuulsa Pariisis asunud Bastille nimelise vangla vallutamise kuupäev ning Prantusmaa rahvuspüha.

21. Õllesummer toimub 9.-12. juulini Tallinna Lauluväljakul. Ühe päeva piletid on eelmüügis hinnaga 15 eurot ning nelja päeva passid 35 eurot.