Süntesaatorivõlur Raun Juurikas ja produtsent Peeter Salmela lisasid lugudele terve helinüansside kaskaadi, mis balanseerib seitsmekümnendate rocki, tänapäevase popmuusika, lüürilisuse ning huumoriga vürtsitatud teatraalsuse vahel.

"Kogu protsess endast põlvkonna võrra nooremate artistidega oli mulle suureks õppetunniks ja väljakutseks" nendib Rannap. "Kui me proove alustasime, ei olnud kindlasti kellelgi peas valmis täpselt selline album nagu tänaseks kaante vahele on saanud. Erinevad kogemused ja muusikaline silmaring täiendasid lugusid iga ühise sessiooniga, mõnikord ka ootamatutes suundades" võtab Rein Rannap omaltpoolt kokku albumi saamisloo.

"Minu jaoks on olnud Rein Rannapi lood saatjaks kogu elu. Olen alati nautinud tema palade harmoonilist nüansirohkust, ent samas väga jõuliselt teksti esile toovat ja isikupärast käekirja" tõdeb Ott Lepland. "Meie koostöö Reinuga algas aastaid tagasi, esialgu mõne loo esitamisega galakontsertidel ning päädides väga tõsise tööga Reinu rock-ooperi raames eelmisel suvel" avab ühise töö tagamaid Ott Lepland. "Mul on siiras heameel, et ma sain seda albumit teha justnimelt koos nende muusikutega, sisemise põlemise ja kirega" sõnas Ott Lepland.

Kui soovid endale tükikest artistide loomingust, siis tutvu Fanvestory poolt pakutavate investeerimisvõimalustega. Tegemist on Eestis loodud platvormiga, kus iga soovija saab soetada omale osaluse lugude autorlusse, autogrammidega plaadi või kontserdipileti.