"Kui me seda projekti mõned kuud tagasi alustasime, teadsime me ette, et meil endal saab olema väga lõbus," räägib Tanel Padar. "Ometigi ei osanud me päris täpselt ette kujutada, milline võiks olla publiku reaktsioon - on ju laval kolm väga eri-ilmelist artisti. Aga juba esimesest kontserdist saadik oli selge, et ka kuulajatele meeldib meie tehtav vähemalt sama palju, kui meile endale. Ning kui tekkis võimalus antud kooslusega suvetuurile minna, polnud vaja kellegile auku pähe rääkima hakata." lõpetab Padar.

"Vallatud Vestid, ansambel, mis kevadise tuuri ajal eksprompt laval naljast sündis, on vist üks lõbusamaid kooslusi, kus mul kunagi on võimalik kaasa teha olnud," ütleb Ott Lepland. "Ja lisaks sellele, et tegemist on lõbusa kooslusega, on tegemist ka väga hea muusikalise kooslusega, sest nii Tanel kui Jalmar on omas žanris väga tugevad tegijad. See, kuidas me teineteist laval täiendasime, tegi iga esinemise väga toredaks."

Padar, Lepland ja Vabarna ehk Vallatud Vestid alustavad oma kontsertturneega juba 7. juunil Kuressaare Lossihoovist. Lisaks on nendega koos laval Danel Pandre basskitarril ning Kaspar Kalluste trummidel.

Padar, Lepland ja Vabarna - "Lugusid naistest ja meestest" kontserdid toimuvad:
7.juuni - Kuressaare Lossihoov
8.juuni - Haapsalu Piiskopilinnuse õu
9.juuni - Kõue Mõisa aed
11.juuni - Tartu Hansahoov
12.juuni - Põlva Intsikurmu
14.juuni - Pärnu, Ammende Villa aed
18.juuni - Viljandi Kaevumägi
19.juuni - Tallinn, Pirita Kloostri varemed
20.juuni - Rapla Laululava

Kontserdi algus kell 20:00