Festival saab hoo sisse neljapäeval avapeoga Sisevete Saatkonnas. Tartu kesklinna “pargitud” paadil astuvad üles läbi ja lõhki Tartu meeleoluga Maria Stuart, kelle uusim singel “Ibuprofeen” hakkab kummitama juba esimestest ridadest alates; indie-pop-rock bänd Jelly Rue; lõunanaabrite süntroki bänd The Citizens LV ja Saaremaa kadakate vahelt sirgunud progressiivset džässi viljelev instrumentaalbänd The Werg.

Reede õhtu Genialistide klubis toob publiku ette eesti indie-muusika paremiku, ning uut muusikat võib oodata lausa mitmelt esinejalt. Õhtu peaesineja on elektrooniline HU? — kõigi vana tuttav juba aastate tagant, kes nüüd astub jõudsalt uue materjali taktis. Oma uhiuut kauamängivat “Let’s Play Love” esitleb Kali Briis Band, publiku kütab soojaks samuti uuenduskuuri läbi teinud Laika Virgin ja natuke kõvemat biiti pakuvad indiepealinnast Pärnust pärit rokkarid The Boondocksist.

Festivali kõige mahukama programmiga päev, ilmaprognoosi järgi päikseline laupäev algab Kalevi tänava pargis. Mõnusa muusikaga kostitavad publikulemmikud Dagö ja Trad.Attack!, soome folkpoppi toob kavasse põnev Ravggon, Suurbritannia mõnusat indie-rokki pakub April Towers. Suur üllataja on ka Vanemuise balletitantsijate ansambel Läbi Linna, kellest õhkub energiat rohkem kui mõnest läbi ja lõhki professionaalsest muusikust.

Indiefesti lõpetab klubiõhtu Genialistide klubis, mis on tõeline maiuspala elektroonilise indiemuusika austajatele. Üles astub Sturle Dagsland Norrast, kelle loomingust ei puudu ei ingellik skandeerimine ega kurjakuulutavad hõiked, talle pakuvad seltsi Eesti oma ekke, kes võlub kõike põnevat välja modulaarsüntesaatoritest ning instrumentaalselt tugev MiaMee, keda on võrreldud ka Björki ja Emiliana Torriniga. Festivali lõpetab Von Dorpat — eesti luulet, soulimuusikat ja gruuvi miksiv bänd, kes juba nime poolest on ainuõige ühel Tartu festivalil esinema.

Täpsemat infot programmi kohta leiab festivali kodulehelt indiefest.eu. Festivalipassid hinnaga 18 eurot on müügil Piletilevis ning üksikpiletid igale üritusele on müügil toimumiskohtades.