„Rock In Haapsalu“ toimub 28.-29. juulil 2017 Haapsalu linnuses. Kahepäevane rokipidu toob puitpitsilisse kuurortlinna aukartustäratava nimekirja rokiklassika legende: võimsa live-show annavad Suzi Quatro (UK) ja Bonnie Tyler (UK); kordumatute esitustega, mida saadavad sümfooniaorkester, Haapsalu Kammerkoor ja Raul Vaigla bänd, pakuvad publikule emotsionaalseid hetki klassikud Paul Young (UK), Procol Harumi solist Gary Brooker (UK), Eesti vanameistrid Tõnis Mägi ja Ivo Linna.

Esitamisele tulevad aegumatud hitid, mida ei ole suutnud kustutada inimeste südamest ei aeg ega uute muusikastiilide pealetung. Kahepäevane nostalgiline rännak, mis viib külastajad tagasi nooruspõlve, mil nauditi oma lemmikartistide muusikat vinüülplaatidelt ja lintmakilt ja toaseinu katsid iidolite mustvalged fotod.

Festivali ühe korraldaja ja Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul saab kahel päeval nautida ja kaasa elada artistidele, kelle unustamatud superhitid on aastate jooksul vallutanud muusikaedetabeleid ja fännide südameid üle kogu maailma, olnud osaks paljude noorusest ning tähendanud seetõttu nii palju.

Kuna just selline koosseis – Eesti sümfoonikud ja koor ning maailmastaarid - esinevad üheskoos laval vaid Haapsalus, siis Suklese sõnul seda keemiat, mis laval tekib, kui kohtuvad klassika ja klassikud, ei ole võimalik kusagil mujal taaskogeda.

Detsembrist on Piletilevi kodulehel piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades saadaval festivali piletid hinnaga alates 27 eurost ja piiratud koguses festivali kahepäevapasse hinnaga 49 eurot.