Reedene peaesineja, Pärnust pärit Madison Mars, leiab oma tiheda suvise tuurigraafiku juures aega ka kodufännidele esineda. Kohe järgmisel päeval astub mees üles Londonis, maailma ühes kuulsaimas klubis Ministry Of Sound. Käesoleval aastal on ta muuhulgas esinenud juba USA-s, Indoneesias, Rumeenias ja Poolas.

“Ma ei esine Eestis väga tihti, kuid võin kinnitada, et siinne publik on kindlasti üks parimaid maailmas. Eriti teeb mulle rõõmu, et saan üle pika aja taas esineda oma kodulinnas,” on Madison Mars enne ainsat selleaastast Pärnus toimuvat klubiesinemist elevil.

(Madison Mars / Foto: Martin Dremljuga)

Muu loomingu hulgas on tänavu Madison Marsi käe all valminud ka suvine remix legendaarsete artistide Sting ja Shaggy ühisele laulule "Don't Make Me Wait”. Mees ise on kommenteerinud, et kui tal paluti laulust remix teha, siis tema eesmärgiks oli alles jätta loo suvine vibe ja lisada veidi troopilist kõla, mis sobib suurepäraselt kuulamiseks sumedatel suveöödel.

Laupäevane peaesineja on äsja koos Liis Lemsaluga suurepärase suvesingli “Tangled Up” välja andnud elektropopi viljelev NOËP. Edetabelite liider ja armastatud muusik on jõudnud tänavu esineda juba Kreekas, Saksamaal, Suurbritannias ja Prantsusmaal, mis annab tunnistust sellest, et NOËP kinnitab üha rohkem kanda ka väljaspool Eesti piire. Festivalil Made In Estonial toimuv show jääbki tema ainsaks suviseks esinemiseks Pärnus.

Kahe festivaliõhtu vahele mahub laupäeva pärastlõunal ka mõnus päevane lõõgastus-sessioon “Day Break”, mis toimub Pärnu rannas asuva imelise Hedon SPA & Hotelli terrassil. Kell 14-18 toimuval tasuta sissepääsuga sündmusel astub DJ-puldi taha teiste hulgas ka kaksikvendadest koosnev duo Bombossa Brothers, kes suurema osa oma tänavusest suvest veedab maailma number üks muusika- ja peomekas Ibiza saarel.

Lisaks astuvad Made In Estonia Summer Music Festivali sise- ja välilavadel üles Dave Storm, Diana D, Futuristik, Kert Klaus, Kristjan Hirmo, Liisi Voolaid, Möls, Nova, Rami, Whogaux ja Widenski.

Festivali VIP- ning tavapiletid on müügil Ticketeris.

Vaata lähemalt Facebookist.