Lisaks kodumaistele ja bluusi sünnimaalt saabuvatele esinejatele on Augustibluusile saabumas sel aastal veel Artur Menezes Brasiiliast, ansamblid Awek Prantsusmaalt, Keksi Lätist, Alabama Lovesnakes Rootsist, The Blues Jukebox Venemaalt ning Ina Forsmann & Helge Tallqvist Band.

2014. aasta festivali üheks peaesinejaks on bluusi sünnimaalt Ameerika Ühendriikidest saabuv Coco Montoya. Tegemist on auväärse bluusikitarristiga, kelle karjäär sai alguse juba 70ndate keskel legendaarse Albert Collinsi bändiga liitudes. Augustibluusile saabub Montoya omanimelise bändi laulja ja kitarristina.

Üheks Augustibluusi kodumaiseks eriprojektiks on sel aastal aga näitlejatest, noortest muusikutest ja poeetidest moodustuv kooslus, mis kannab nimetust Trikster. Triksterisse kuuluvad teiste seas Juss Haasma, Ott Sepp, Rosanna Lints ja Aapo Ilves.

Kui soovid kõiki neid bluusirütme ise kogeda, vasta ühele küsimusele ja osaled Publiku passiloosis, mis lausa kolmele õnnelikule koos kaaslasega festivalile pääsu kahel päeval tagab!

Võitjad loosib Publik kolmapäeva hommikul ning neid teavitatakse võidust isiklikult!