"Kui see on nali siis on see üks väga nõme nali. Te olete üks nõutumaid ja populaarsemaid bände. Ei ole ju aeg veel lõpetada," kirjutab Raigo.

"Teil on ju esinemisi järgmise aasta lõpuni? Kas nendele siis ei saagi minna ja tühistate need?," on teine fänn segaduses. Tõsi on see, et Patusel Poolel on viimastel aastatel esinemisgraafik väga tihe olnud ja kontserte planeeritakse isegi aasta aega ette.

Teised fännid tõdevad, et nüüd peab kindlasti võimalikult paljudel Patuse Poole esinemistel käima. "Viimane võimalus hüpata ja tõmmata hoovi," kirjutab üks fänn vihjega bändi hitile "Tõmban su hoovi".

"Kas see on mingi halb nali? See lihtsalt pole võimalik! Ei! Te ei tohi, keegi maailmas ei saa ilma teie muusikata, ei tohi lõpetada," on veel üks bändi muusika austaja šokeeritud.

Mõned fännid on siiski lootusrikkad ja tõdevad, et Sünne ja Edvin ei kao kusagile. "Lihtsalt ühe asja lõpp on millegi uue algus! Ja kumbki neist ei saa ju näiteks nädalavahetusel puhata!"

Tõsi, videos, milles teatati bändi tegevuse lõpetamisest räägivad Sünne ja Edvin, et nüüd saavad nad ise ka lõpuks nädalavahetusel peole minna.