"Esimest korda käisime Intsikurmus kaks aastat tagasi ja see on üks parimaid festareid üldse, kus me siiani esinenud oleme. Inimesed, atmosfäär, see koht ise – see teebki Intsikurmust Eesti muusikute must-be suvesündmuse," ütles Hando Jaksi ansamblist I Wear* Experiment.

"IWE on avar ja head energiat täis purakaga bänd, mäletan seda emotsiooni juba sellest hetkest, kui neid paar aastat tagasi Tallinn Music Weekil kuulsin. Nad sobivad selle Intsikurmu vaibiga," ütles Intsikurmu festivali korraldaja Martin Ruus. Ta tegi ka üleskutse õhtust finaali silmas pidades: "Nüüd ei jää Intsikurmu sõpradel muud üle, kui õhtul telefon näpus teleka ees istuda ja omade poolt hääl anda."

Juba varem on kinnitatud esinejateks Marten Kuningas & Miljardid, Reket, Lexsoul Dancemachine, Mick Pedaja, Argo Vals Band, Mooncake Venemaalt ning The Sound Poets Lätist. Järgmised esinejad avalikustatakse juba lähiajal.

Intsikurmu festival toimub tänavu 5. – 6. augustil Põlvas muinasjutulises metsapargis. Festivalipassid on juba müügil Piletilevis ning kuni 7. aprillini saab neid soetada vaid 30 euro eest. Kõige värskemat infot festivali kohta saab SIIT.