2015. aasta aprillis Vaimu tänavalt Vene tänavale kolinud Kultuuriklubi Kelm ja eelmise aasta veebruaris oma tegevust alustanud Teater KELM teatasid tänavu 1. veebruaril, et sulgevad senises asukohas uksed. 20. aprilliks on Kelmi uksed igaveseks suletud.

Eelnevalt restoran Egoistile kuulunud ruumides tegutsenud klubi peab oma pillid kokku pakkima neist olenematutel asjaoludel. "Majaomanik leidis ülemise korruse ruumidesse rentniku ja tema tegi neisse ruumidesse hosteli. Ehk siis edaspidid peaks kõik peod lõppema kell 23.00, mil saabub öörahu ning seetõttu ei ole meil võimalik oma tegevust siin jätkata," tõdes Kultuuriklubi eestkõneleja Mihkel Matkevicius.

Samuti kinnitab ta kurba asjaolu, et sellise konseptsiooni ja nimega pannakse Kultuuriklubi Kelmi uksed kinni. "Samadel inimestel on küpsemas projekt, millest on veel pisut vara avalikult rääkida," jääb Mihkel Matkevicius tulevikust rääkides esialgu salapäraseks.

"Mis puutub Teater KELMi, siis lõpetame hooaja ära ja katusme uued ruumid leida. Kui enda kodusaali ei leia, hakkame kasutama erinevaid olemasolevaid saale nagu Vaba Lava, Kanuti, Köismäe torn ja nii edasi," sõnas Matkevicius.

Küll aga jäetakse ruumidega pidulikult ja põhjalikult hüvasti.

13.04 toimub Kelmi 4. sünnipäeva tähistamine. Selleks puhuks on Kelmi aetud kokku tõeline raskekahurvägi. Kelmi mustas saalis hoolitsevad muusikavaliku eest peosarja ning raadiosaate Öötöö DJ-d TSR, Kaspar Leivo ja Jaan Jaago. Lisaks esineb selles saalis veel Eesti muusikamaastiku kõvematest tegijatest koosnev peomuusika supergrupp Küttebänd. Baarisaali võtavad üle Haigla Peo DJ-d Ats Luik, Jan Tomson ja Kristopher Luigend, kes ka samanimelist raadiosaadet teevad ning ei vaja vist pikemat tutvustust ühelegi Eesti muusikasõbrale. Kelmi piljardiruumi võtavad üle Kelmist sirgunud DJ-d The $$, Koldits, Peterson, Talmar ja peosarjast Guilty Pleasure tuntud Mr. Matkevicius.

19.04 toimub Teater KELMi hooaja lõpetamine. Kohale on kutsutud erinevad DJ-d, üles on seatud pihikamber, kus saab vannis Teater KELMi näitlejatele oma patud üles tunnistada. Lisaks toimuvad erinevad mängud nagu teatriviktoriin, Epic Dance Battle ja Tähed Muusikas. Lisaks on võimalik oksjoni korras endale soetada erinevaid rekvisiite kõigist Teater KELMi viiest lavastusest.

20.04 "Vene, Vidi, Vici" nime kandev pidu saab olema punktiks Kultuuriklubi Kelmi nelja aastasele ajaloole. Sellise nime ja kontseptsiooniga tõenäoliselt enam kunagi ei jätkata ning seetõttu on sellel mõne jaoks maagilisel kuupäeval plaanis suurejooneline lõpupidu. Mustas saalis astuvad üles DJ-d Heidy Purga, 4-GOT-10, Käärkäsi, Uljana Ponomarjova, Kersten Kõrge ja vennad ning muusikatööstuse gigandid Mihkel ja Karl Sirelpuu. Baarisaalis saab olema rohkelt üllatusi ning piljardisaalis valivad muusikat taaskord Kelmi enda raskekahurvägi.