Ürituse peaesinejaks on New Yorkist pärit, hetkel Šveitsis resideeruv Sean Tyas, kes hoiab maailma DJ-de edetabelis 93. kohta. Teda toetab Taanist pärit tõusev täht Mikkas, kes on viimase aasta aja jooksul teinud tohutult kiire tõusu maailma elektroonilise tantsumuusika tippu. Parimat electrot pakub ka Eesti selle stiili vaieldamatu tipp PROBE. Loomulikult astuvad ülesse ka EDM Estonia residendid Kaimo K ja Tarmo Tammel. Väliterrassil saab kuulata tech house´i ja technot, Tehnofoobia laval on peaesinejaks Prantsusmaa duo Madam.

Sean Tyas on esinenud sellistel suursündmustel nagu Tommorrowland, Ultra Music Festival, Global Gathering, A State Of Trance, Electric Daisy Carnival, TranceEnergy, Nature One ja Ministry of Sound. Mikkase värskelt valminud remixi maailma no.1 DJ Armin van Buureni loost "Beautiful Life" saab kuulata siit:

EDM Estonia promootor Siim Mesipuu kutsub kõiki klubimuusika austajaid peole: "Laupäeval kütavad need mehed kindlasti peo kuumaks, lisaks toimub ka võimas lasershow ning õhtule plaanime vürtsi lisada mõne eriefektiga."

14.septembril Tallinna ööklubis Arena3 (Sadama 6) toimuva ürituse piletid hinnaga alates 8 eurot on müügil kõikides Gatemes, Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle Eesti.