Vahetult Pärnu lahe ääres asuv ööklubi Sunset vahetab enda ilmet juba homme, saades tõeliseks peoparadiisiks, mil nii klubi siseruumi kui ka väliterrassi vallutavad brändile iseloomulikud mahlakad kirsid, eksootilised rütmid ja ikoonilised tantsijad. Pacha puhul on tegemist Hispaania klubikultuuri lipulaevaga, millel täitus sel aastal 50 tegevusaastat ning mis eristub teistest brändidest iseloomuliku julguse, kvaliteedi, eksklusiivsuse ja traditsioonide poolest.

Glamuursel üritusel on klubimuusika peaesineja Pacha Ibiza maailmaturnee resident-DJ Taao Kross. Taao Kross on Hispaania ühe olulisema elektroonilise muusikajaama saatejuht, mille programm läheb eetrisse ka paljudes Lõuna-Ameerika riikides ning millel on iganädalaselt kaks miljonit raadiokuulajat üle maailma. Tegemist on hinnatud DJ-ga, kes on koostööd teinud paljude klubimuusika tuntud staaridega, nagu David Guetta, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Fatboy Slimi, Martin Garrixi, Robin Schulzi ja paljude teistega.

Peol astub üles ka techno ja house muusika tõusva populaarsusega kaksikute duo Bombossa Brothers Eestist, kes aga selle suve veedavad Ibizal muusikat mixides. Lisaks keerutavad eksootilisel üritusel plaate teised tuntud Eesti DJ-d: Deejay Aav ja Kolzar ning uus produtsentide duo Ally X Siger. Suurepärase muusikaga peolt ei puudu ka võluvad Pacha on Tour tantsijad imeilusates kostüümides, mis peegeldavad Pacha olemust.

Pacha Ibiza on Tour on öö täis müstilisust ning sära suve kuumimas peopaigas. Kiirusta, et osta soodsaimad piletid Ticketeri müügikeskkonnast. Vip-piletite ja -pakettide müük toimub samuti aadressil https://www.ticketer.ee/pacha-ibiza-on-tour-estonia/. Rohkem infot ürituse kohta saab klubi Sunset kodu- ja Facebooki lehel. Hakka üritust jälgima ka ametlikul Pacha Ibiza on Tour Estonia leheküljel Facebookis.

Tule ja saa osa suve ühest erilisemast ööst ja põnevamaist sõust Club Sunsetis 21. juulil!