Danny Byrd oli üks esimesi artiste, kellega plaadifirma Hospital Records koostöölepingu sõlmis. 1999. aastal label’iga liitunud, täna 39-aastase muusiku loomingus on tugevalt kuulda hip-hopi ja R&B mõjutusi, mida Byrd osavalt trummi ja bassi, UK garage’i ja liquid funk’i sisse peidab. Pärast milleeniumivahetust välja antud remiks London Elektricity loole “Wishing Well” tõi muusikule tähelepanu maineka BBC Radio 1 saatejuhtide seas, millele järgnes koostöö High Contrastiga ning mitmed kollaboratsioonid Hospital Recordsi kogumikule “Weapons of Mass Creation”.

Danny Byrdi pikalt oodatud debüütalbum ilmus 2008. aastal. “Supersized” nime kandvalt plaadilt pärit singlid pürgisid nii UK edetabelite tippu kui olid ka mitmete arvutimängude ja filmide soundtrack’ideks. Esimesele albumile järgnesid “Rave Digger” 2010. aastal, “Golden Ticket” 2013. aastal ning pärast viie aasta pikkust pausi andis Suurbritanniast pärit muusik läinud kuul välja enda neljanda albumi “Atomic Funk”. Värskelt albumilt leiab ühtekokku 15 lugu, kus Byrdile omane trummi ja bassi helipilt sulandub ühte funki, souli ja jazzi elementidega. Albumil teevad kaasa Ownglow, Maduk, GQ, MC Foxy, Hannah Symmonds ja Pete Josef.

Hospitality Estonia toimub 9. novembril algusega kl 22.00 Tallinnas, Kultuurikatlas. Ühtekokku astub sündmusel üles seitse artisti, kellest tänaseks on avalikustatud Danny Byrd (Suurbritannia), DJ Marky (Brasiilia), Etherwood (Suurbritannia) ja MHKL & Jozels (Eesti). Eelmüügipileteid sündmusele on võimalik soetada Ticketeri piletimüügikeskkonnast. Lisainfo leiab Facebookist.