2014. aastal paljude toredate Hooandjate kaasabil soetatud Estonia tiibklaver on olnud staar mitmesajal kontserdil ning rõõmustanud tuhandeid muusikasõpru. Tiibklaveril on eriline aafrika väärispuidust sisu ning sellel on mänginud pea kõik Eesti jazzpianistid (Aldo Meristo, Tõnu Naissoo, Kristjan Randalu, Holger Marjamaa, Joel Remmel, Marti Tärn, Jürmo Eespere, Vladimir Võssotski, Rene Puura, Aarto Mälgand, Sergei Pedersen jpt), kuid ka paljud välismaa virtuoosid (Jukkis Uotila, Alexi Tuomarila, Chris Potter jpt).

„Klaver läheb välja teenitud „pensionile“, et rõõmustada veel kümneid aastaid paljusid muusikasõpru kusagil veel teadmata kohas ning me oleme täiesti veendunud, et ta teeb seda sundimatu elegantsi ning täieliku pühendumisega,“ kommenteerib Philly Joe’s tegevjuht Reigo Ahven. „Kuna meie klubi on teinud hiiglaslikud sammud üheks maailma parimaks jazziklubiks saamise põneval teel, liigume ka instrumentaariumi mõttes tipule veel lähemale ning investeerime ühesse kõige tunnustatumasse jazz-tiibklaverisse planeedil – Yamaha C5.“

Pühapäeval, 30. septembril kell 19.00 toimub klubis pidulik klaveri üleandmine uuele omanikule koos viimase kontserdiga. Klaveri saadab väärikalt uude koju Holger Marjamaa & Friends. Piletid müügil Ticketeris hinnaga 15€, lisaks saadaval toetajapiletid hinnaga 20€.

Neli ja pool aastat Eesti ja välismaa jazzifänne truult teeninud Estonia klaveri alghind on 15 000€ ning pakkumisi oodatakse aadressile info@phillyjoes.com. Oksjon läheb lukku 28. september kell 17:01.

Sel hooajal pakub Philly Joe’s jazziklubi ka tõelist kirssi jazziarmastajatele – võimalust soetada hooajapass hinnaga 300€, millega pääseb pea kõikidele klubis toimuvatele kontsertidele (aasta jooksul hinnanguliselt 100-130 kontserti).

Hooajapass ei taga sissepääsu erisündmustele nagu Jazzkaare poolt korraldatud kontsertidele ning eraüritustele. Piiratud koguses hooajapassid kehtivad 14. septembrist 2018 kuni 31. maini 2019 ning on müügil Ticketeris.

Alates septembrist on klubi avatud iga nädal T-L kl 17.00-23.00. Piletid müügil soodsama hinnaga www.ticketer.ee keskonnas ja veidi kallima hinnaga uksel. Lisaks tavapiletile saab igale kontserdile soetada ka toetajapileti hinnaga 20€, või hoopis hooajapassi hinnaga 300€ millega toetad Eesti jazzi kultuuri ja Philly Joe’d!