Grande tõi välja, et esmalt kartis ta, et on liiga julge olnud ja laul saab liialt kriitikat. Selleks puhuks tegi ta teise, veidi leebema versiooni, vahendab MTV News. Teises versioonis polnud nimesid üldse ja need olid asendatud meedias öeldud lausetega: "See oli ikkagi, okei, ma võtan oma vead omaks ja mis ma teinud olen... aga see oli ikkagi veidi vähem otsekohene," selgitas Grande.

Lisaks polnud laulu luues Grande veel kindel, kas tema ja endise kihlatu Pete Davidsoni vahel on kõik läbi. Lauljanna lõi veel ühe versiooni, et kõik oleks aus ka siis kui ta Davidsoniga kokku otsustab jääda: "Sel ajal oli mu suhe üles ja alla, koos ja lahus, seega ma ei teadnud, mis toimuma hakkab. Ja siis me läksime uuesti kokku ja ma pidin tegema veel ühe versiooni, aga siis me läksime uuesti lahku ja jäime originaaliga."

Grande tunnistas, et soovis olla valmis kõigeks, sest tegu on ta oma eluga ja sellise laulu avalikustamine oli hirmutav. Ta lisas, et eksidele, kellega ta veel suhtleb, laul väga meeldib.