14-pealine tuuriseltskond saabub Eestisse laupäeva hommikul pärast täiesti väljamüüdud kontserti Riias. Arch Enemy on palunud korraldajalt kolm toidukorda päeva jooksul. Bändi riietusruumi on muuhulgas palutud 95 pudelit vett, juustuvalikut, shokolaadi, 2 liitrit apelsinimahla, piima, 48 pudelit kohalikku õlut, 2 pudelit punast veini. Eraldi on rõhutatud, et kogu backstage peab olema suitsuvaba ning terve päev peab olemas olema värske kohvi.

Arch Enemy moodustus algselt kui "supergrupp", mille liiikmed olid olnud osalised ansamblites Carcass, Armageddon, Carnage, Mercyful Fate, Spiritual Beggars, Nevermore jpt. Bändi loojateks olid pikaaegne Carcassi liige Michael Amott (kitarr) ja Johan Liiva (vokaal). 1996. aastal ilmunud debüütalbum "Black Earth" tõi bändile suure tuntuse kodumaal ning ka Jaapanis. Kaks aastat hiljem ilmunud "Stigmata" tõi laiema tähelepanu Euroopas ja USAs. 2000. aastal otsustas Johan Liiva lahkuda ning tema asemele asus väga kurjahäälne naisvokalist Angela Gossow.

Meloodilist death metalit viljelev Arch Enemy on tuuritanud koos väga nimekate metalbändidega, sealhulgas Slayer, Machine Head, Trivium, Opeth. 2014. aastal otsustas lahkuda ka Angela Gossow ning uueks vokalistiks sai Kanada päritolu Alissa White-Gluz. Tänaseks päevaks
kuuluvad bändi veel ka Michael Amott (kitarr), Jeff Loomis (kitarr),
Sharlee D'Angelo (bass) ning Daniel Erlandsson (trummid).

Viimased piletid Arch Enemy 30. septembri kontserdile hinnaga alates 39 eurot on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti.