Pea tuhat inimest olid eelmisel Eesti kontserdil tunnistajaks kuivõrd meeletu energiaga see bänd laval müristab!
Soulfly Eesti kontsert on seekord osa bändi uut albumit "Omen" promovast Euroopa turneest, mis algas 25. mail.

Esimeste piletite eest küsitakse 295 krooni, edasi 350. Osta piletid!

Ajaloost:

1996. aastal läksid vennad Max ja Igor Cavalera lootusetult riidu. Põhjust polnud vaja kaugelt otsida - Maxi kasupoeg Dana Wells hukkus autoõnnetuses ja poisi ema Gloria, olles toonane Sepultura manager, soovis poja kaotusest üle saamiseks mõneks ajaks ansambliga töö katkestada. Igor ja ülejäänud bändikaaslased palkasid uue asjaajaja ning see vihastas Max Cavalerat niivõrd, et otsustas Sepulturast lahkuda.

1997. aastal pani Max kokku uue grupi - Soulfly. Esimesse koosseisu kuulusid peale bändi juhtfiguuri Maxi ka Roy "Rata" Mayorga trummidel, Jackson Bandeira kitarril ning Sepultura endine transamees Marcello D. Rapp basskitarril. Selles koosseisus anti välja kolm albumit: "Soulfly" (1998), "Primitive" (2000), "3" (2002). Plaadid jätkasid Sepultura albumi "Roots" liini - temaatika nu-metalist hõimutantsudeni.

Soulfly neljas album "Prophecy" (2004) salvestati sootuks uues koosseisus - kitarril Marc Rizzo, bassil Bobby Burns ja trummidel Joe Nunez. Max Cavaleva põhjendas koosseisu vahetust: "See on lähenemine, mida ma olen juba ammu tahtnud proovida. Ma pole kunagi soovinud, et Soulfly oleks nagu Metallica, kus on pidevalt sama neli meest. Igal Soulfly albumil oleme muutnud bändi koosseisu natukene ja arvatavasti nii see ka jätkub".

Albumit "Dark Ages" (2005) kirjeldasid kriitikud kui Maxi tagasipöördumist thrash/death metal radadele. Albumi lugu "Corrosion Creeps" on pühendatud ansambli Death lahkunud liidrile Chuck Schuldinerile. 29. juulil 2008 ilmus Soulfly kuues stuudioalbum "Conquer", mis jätkas bändile omase tormilise ning hõimujuurtega segatud metali pakkumist kuulajatele. Tänavu 25.mail ilmus Soulfly uus album “Omen”

Video: