Veel vaid üheks korraks astub lavale sel suvel suure menuga Leigol debüütesinemise teinud Pink Floydi tribüütprojekt. Solistidena astuvad üles Riho Sibul, Vaiko Eplik, Kaire Vilgats, Bonzo ja Mikk Tammepõld.

Projekti kunstilise juhi Raul Vaigla sõnutsi on tegemist väga kalli ja keerulise tehnilise lahendusega kontserdiga. "Ei ole kindel, et selline projekt veel kunagi lavale jõuab. Kõik, kes vähegi Pink Floydist lugu peavad, peaksid kindlasti sammud 29. oktoobril Rock Cafesse seadma," lisas Vaigla.

Müüa rohkem kui 200 miljonit albumit on saavutus, millega mitte iga bänd hakkama ei saa. Pink Floydi muusikat on müüdud just niipalju. Pink Floydi muusika võib meeldida, võib ka mitte meeldida, kuid ei saa kahelda et see bänd on ikoon, kultusbänd. 1965. aastast tegutsevat bändi on nagu kõiki teisigi nende kaasaegseid ja hilisemaid rockikoone räsinud skandaalid ja koosseisumuutused, kuid kõigest sellest on üle olnud nende helilooming, nende sõnum. Albumid "The Dark Side of The Moon" ja "Wish You Were Here" ning rockooper "The Wall" on tõelised meistriteosed, mis andsid tooni kogu 70ndate dekaadile ning annavad oma ajatu sõnumiga mõtlemisainet ka veel tänasel päeval. On ainult üks Pink Floyd.

Piletilevi ja Statoili müügipunktides on saadaval veel üksikud piletid. Hilistele piletiostjatele mõeldes on ka 29. oktoobril Rock Cafe uksel müügil 100 piletit.