Leigol tuleb esitamisele valik tuntumat filmimuusikat filmidest "Hukkunud Alpinisti Hotell", "Wikmani poisid", "Naksitrallid", "Lepatriinude jõulud", "Leiutajateküla Lotte", „Lotte ja kuukivi saladus“, "Destsembrikuumus" jt. Lisaks filmimuusika paremikule võime erandkorras kuulda pikemat kompositsiooni "Tiik", mis loodud ja tuntuks mängitud Eesti esimese progeroki grupiga "Mess". Grünbergi lummavat helikeelt kaunistavad veelgi Leigo järvedel loodavad ehedad maastikukunsti efektid...

Sven Grünbergi võib pidada elektroonilise muusika esmaloojaks Eestis ja üheks esimeseks toonases Nõukogude Liidus, kus ta kogus laialdast tunnustust muusikaga filmile “Hukkunud Alpinisti Hotell”. Siiski on tema loomingu keskmes mitmed, rahvusvahelist tähelepanu äratanud muusikaalbumid, “Hingus”, “OM”, „Milarepa“, „Prana Symphony“, „Küsi eneselt“ jt.  

Huvi Oriendi filosoofia ja kultuuri vastu on toonud helilooja loomingusse idamaisele muusikale omaseid meloodia- ja rütmielemente. Kasutades lisaks akustilistele pillidele (sealhulgas pillid Hiinast, Indiast, Tiibetist ja mujalt) elektroonikat ning inimhäält, loob ta fantaasiarikkaid kõlapilte.

Samal päeval alates 18.30 astuvad Leigo Järvemuusikal publiku ette ka perekond Johansonid ja Inna Zhelannaya. Laupäeval esinevad Annely Peebo ja pianist Christian Koch tuntud lauludega tuntud operettidest,muusikalidest ja ooperitest ning Leigo Järvemuusika Festivaliorkester N. Rymsky-Korsakovi ja A. Dvoraki loomiguga.

Laulavad Ott Lepland ja Sandra Nurmsalu. Grünbergi muusikat esitab Siim Aimla juhitud bänd.