Militaarse stiiliga show andis esimesena Ithaka Maria, kes ühendas oma esinemisega Eesti Kaitseväe Vahipataljoni sõdurid.

Uus tulija — Chungin&The Strap-On Faggots

Gert Kanter andis välja ka uue tulijaauhinna ansamblile — Chungin&The Strap-On Faggots. Viimased olid nii õnnelikud ja ähmi täis, et lugesid kogemata ekraanilt maha osa õhtujuhi Ivo Uukkivi tekstist ja siis hüplesid lavalt minema…

Pärast seda sõitis lahtises autos lavale saate “Eesti otsib superstaari” võitja Ott Lepland, kes viperuste kiuste oma loo ära laulis.

Pärjati bändid Popidiot ja Toe Tag

Parima elektroonikaartisti auhinna andis üle HU! laulja Hanna-Liisa Uusmaa. Rein Fuks tänas R2-e, kõiki sõpru ja perekonda ning loomulikult eestlasi!

Parima HipHop/RnB artisti auhinnaga kõndis lavale reklaamimees Marek Reinaas, et anda see Toe Tagile!

Vahepalana astus üles Birgit Õigemeel, kes kandideeris parima Naisartisti tiitlile.

Solarise keskuse juhatuse liige Peeter Rebane nimetas parimaks popartistiks bändi Popidiot, kellele see on õhtu jooksul juba teine auhind.

Aasta Etno/Folk Eesti Muusikaauhinna võitis Jaan Tätte, kellele läksid külla Jaan Elgula ja Tiit Pruuli, et muusikule taies koju viia. “Seda juhtub Vilsandil harva, et kaup koju kätte tuuakse,” rõõmustas Tätte.

Röövel Ööbiku vürtsine tänukõne

Parima Rockartisti tiitli andis üle Hardi Volmer ja see läks kollektiivile Röövel Ööbik. Bändi trummar Raul Saaremets saatis tänukõnes kõik v***u …

Kõige kõvemaks metal/punk artistiks nimetati No-Big-Silence. Pärast seda esines vürtsise tänukõnega maha saanud Röövel Ööbik. Siis paitas kõrva Vaiko Eplik.Seejärel kutsuti lavale Anne Erm, kes andis välja tiitli parimale Jazz/Bluesartistile Riho Sibulale.

Parim muusikavideo — taas Popidiot

Jaanus Nõgistol oli au juba kolmas kord lavale kutsuda ansambli Popidiot, kes võitis ka parima muusikavideo kategoorias. Tänukõnes ei pidanud võitjad paljuks kiita ka samas nominatsioonis kandideerinud Winny Puhhi hea video eest.

“Naine, kes viib keele alla“ — nii juhatas õhtujuht Ivo Uukkivi sisse Inese esinemise.

Parimad — Õigemeel ja Eplik

Siis läks õige põnevaks — kes saab Eesti parimaks Naisartistiks? Minu Eesti eestvedaja Rainer Nõlvak andis selle ihaldusväärse tiitli Birgit Õigemeelele. “Ma olin koguaeg arvanud, et öeldakse ette, kes saab auhinna. Aga ei öeldnud. See tunne on veider!” ohkas Birgit.

Skandaalse Anu Saagimi ülesanne oli kuulutada välja Parim Meesartist. Saagim tegi õhtu parima sissejuhatuse ja tunnistas, et kui kuuleb Eesti parimat meeslauljat esinemas, on ta alati veidi armunud. Tiitli saanud Vaiko Eplik pühendas aga oma trofee Ivo Linnale, kes kandideeris samas nominatsioonis.

Aasta ansambel — Popidiot

A Le Coqi tegevjuht Tarmo Noop andis üle aasta Ansamli auhinna ja juba neljandat korda kutsuti lavale Popidiot.

Kaks korda õnnestus laval käia ka Röövel Ööbikul. Eesti Ekspressi peatoimetaja Priit Hõbemägi, kes andis neile üle aasta Albumi tiitli, teatas, et vaagis mõtet auhind endale jätta, kuid kui kuulis, mida bänd eelmisel korral lavale tulles ütles, annab ta selle parem kohe ära.

Publiku lemmikuks sai ansambel Shanon. Panus Eesti muusikasseläks aga Erkki-Sven Tüürile.

Peagi tulemas värksed fotod ja videod!

Hea lugeja! Kuidas oled rahul artistidega, kes auhinnad said?