3. juulil peaks 35-aastane popstaar astuma oma värske maailmaturnee raames üles Tel Avivis asuvas Hayarkon Parkis. Samal päeval pidanuks samas naabruskonnas toimuma ka Iisraeli Tööpartei valimised, ent kuna kontserdile on oodata meeletul hulgal rahvast ja kahe suursündmuse jaoks turvamehi napib, otsustasid poliitikud valimised päeva võrra edasi lükata, kirjutab ajakiri Dazed & Confused.

“Me ei suutnud kontserdi tõttu valimistele piisavalt turvamehi palgata. Liiklus on tol päeval tihe ja ummikud teeksid hääletuse toimumise keerulisemaks,” seletas Tööpartei kõneisik Liron Zach väjaandele CNN.

Juulis toimuvatel valimistel selgub erakonna eesistuja, kes saab hiljem ka Iisraeli peaministriks kandideerida. “Me ei karda, et hääletajad eelistavad erakonnale Spearsi. Meie põhilisteks muredeks on turvalisus ja liiklus,” lisas Zach.

Britney Spears esines viimati Iisraelis aastal 2011. Kontsert on osa muusiku peagi algavast Aasia turneest. Pole teada, kas poliitikutel endal on samuti plaanis kontserti väisata, ent vähemalt ülejäänud Tel Aviv on Britney saabumisest sillas.