Olles tõestanud ennast oma kvaliteedi ja professionaalsusega, siseneti Radio City ametlikku playlisti ning sealne rokisõber kuuleb Pruutide viimast singlit “No Excuses” söögi alla ja söögi peale.

Selle kõige taga on pidev ja järjekindel töö. Järgmise aasta alguses on Brides’idel kavas rokkida Helsingi kohalikes klubides alustades “On The Rocks’st” ja tutvustada sealsele publikule meie muusikat, samuti hoitakse silmad lahti ja oodatakse huviga, mida toob suvi 2006 nii siin kui teiselpool piiri.

“Vastukaja praegusel hetkel on ülimalt positiivne ning saame pidevalt kirju soovidega meid seal mingil hetkel kontserte andmas näha. Samuti küsitakse ka väga palju Brides’i esikplaati “No Excuses’t” mis tõenäoliselt huvi jätkudes läheb kordustrükki, sest partii on praktiliselt läbimüüdud,” ütles Delfile ansambli solist Mikk Tammepõld.

Soome pole Pruutide jaoks enam avastamata maa. Mõni aeg tagasi anti kaks väga edukat kontserti kohalikes rokiklubides.

Eesti publikul on Pruute võimalik näha 25. novembril Rock Cafes, kus astutakse üles koos ansambliga Skriimsilm, kelle töötlused rokiklassikast on toonud naeru näole sadadele rokisõpradele.