"Kusjuures me ei teagi mitmes plaat see meil on," tunnistab bassist Lauri "Uims" Leis. Helikandjate üldarvestuses on "Vaenlaste aeg" tema sõnul viieteistkümnes, stuudioalbumite rivis kas kümnes või üheteistkümnes. Oleneb kas arvestada ka ainult Venemaal ilmunud kassetti "Straight To The Point" ka või mitte nende sekka.

Teemakäsitluselt on Freddy lüürika sedapuhku läbivalt pigem ühiskonnakriitiline, kuid erinevalt varasemast otsekohesusest rohkem allegooriline. Albumil leidub ka isiklikumaid lugusid. Ning nagu kombeks, näitab Psychoterror, et suudab keerata rock'n'rollist, hard rockist, surf-rockist, slaavi kitarripopist, bluusist, garage- ning loomulikult punk rockist kokku isikupärase kompoti.

Psychoterror tuli kokku aastal 1991 Tallinnas. Neliku tee tuntusele hakkas kümnendi keskel albumitega "Viva la Revolucion" ja "Chaos City". Psychoterror oli 1990ndatel esimene Eesti bänd, kes käis regulaarselt Euroopas tuuritamas. Sajandivahetusel peamiselt Euroopas tegutsenud Psychoterror naases Eesti rokimaastikule aastal 2005 albumiga "Freddy, löö esimesena!". Bändi eelmine kauamängiv "XX" ilmus tunamullu. Kõik Psychoterrori plaadid on muusikakriitikute ja bändi fännide poolt hästi vastu võetud.

Albumit "Vaenlaste aeg" esitleb bänd täna 9. novembril Tartus klubis Rock'n'Roll. Sooja teeb Belka & Pig Punk.