Üheteistkümnes Eesti Hiphop Festival on tõeliseks maiuspalaks kõigile žanri austajatele, sest Elvas saavad kokku hetke kuumimad kohalikud nimed. Taas astub lavale megasõude poolest tuntud ekstsentriline Tommy Cash. Samuti kuuleb soojas suveõhtus Reketi riime ning näeb räppimas Genkat koos biidimeistri Paul Ojaga. Kohal on ka selle suve suurhiti “Pärnumaranda” autorid Tigran ja Kapatu.

Esinejatenimekirjast leiab veel sellised artistid nagu Beebilõust, 5miinust, Arop, 12EEK Monkey, Abraham, 5loops, Azma, Gringo ja paljud teised. Välisesinajana astub festivalil üles Saksamaa underground hiphopi artist Snowgoons. Kogu esinejatenimekiri on avalik festivali kodulehel www.eestihiphopfestival.ee. Lisaks toimuvad festivalil sel aastal graffitijam ja tänavakorvpalliturniir, open mic annab võimaluse kõigil end proovile panna ning oma oskusi saab näidata tantsuvõistlusel.

Eesti Hiphop Festivali piletid on samuti müügil festivali kodulehel, pileti hinnaks on juuli lõpuni €25. Festival toimub 11.-12. augustil Elvas, Tartumaa Tervisespordikeskuses.