31. jaanuaril avaneb Sõpruse Kino publikul esmakordne võimalus kuulata uue plaadi materjali enne selle ametlikku ilmumist. 311.ee LIVE esitletud kontsert ei ole aga pelgalt muusikasündmus vaid ka filmi esilinastus.

"Paljud inimesed on minu helikeelt nimetanud filmilikuks — kuulad muusikat ning erinevad pildid ja olustikud hakkavad silme ees jooksma nagu filmikaadrid," rääkis Erki idee sündimisest lähemalt. "“Efterglow” kallal töötades nägin minagi vaimusilmas palju erinevaid mälu- ja kujutluspilte. Tekkis mõte, et enda muusikat filmikunstiga sidudes, võiks see minu kujutuspiltidele aga hoopis uue ja ootamatu perspektiivi anda. Nii võiksin olla tunnistajaks, kuidas mu muusika nö oma elu elab — saaksin näha, kuidas teine kunstnik minu tööd tõlgendab, ja seda, kuidas minu muusika areneb, elab."

Rezhissöör Ingel Vaikla kirjeldab oma lühifilmi: “”Efterglow" visuaalne, nostalgiline ning tundlik rännak tagasi minevikku, mis avab ühe isikliku loo noorest tütarlapsest, väikelinna vabrikust ning selle hiilgeajast."

Kino Sõprus lavale astuvad muusikud Eestist, Taanist ja Rootsist:
Erki Pärnoja - kitarr
Jonas Kaarnamets - kitarr
Filip Leyman - süntesaatorid
Peedu Kass - bassid ja süntesaator
Ulrik Ording - trummid

Piletid eelmüügist 12 EUR, kohapeal 15 EUR. Kontsert on istekohtadega. Kohad on nummerdamata. Rohkem infot ürituse kohta leiab Facebookist.