Frankie Animali jaoks on see sügis olnud eriliselt tegus – möödunud nädalavahetusel alustati kevadel ilmunud debüütalbumi “The Backbeat” vinüüliesitlustuuri Kuressaares, jätkatakse juba sel nädalal Tallinnas ja Pärnus ning kontserdid toimuvad ka Tartus, Rakveres, Viljandis ja Haapsalus. Kuressaare ja Pöide Pruulikoda ei olnud sugugi juhuslik valik, vaid just seal sai publik esimest korda maitsta Frankie Animali eripruuli, mil nimeks Frankie Õ. Bändi auks pruulitud jooki saab kindlasti proovida ka teistel esitluskontsertidel.

Äsja andsid Frankied välja ka uue muusikavideo loole “The Pipers”. “Meil polnudki ühtegi korralikku muusikavideot uuemast materjalist. Idee teha just sellele loole video tuli fotograaf Ken Oja poolt. Et lugu räägib kiusatustest noorte inimeste elus ning sellest, kas või kuidas neile järele anda, siis üritasime seda ka videos edasi kanda,” räägib Frankie Animali solist Marie Vaigla.

Sinilinnu uksed avanevad homme õhtul kell 21.00. Ouu astub lavalaudadele kell 22.00 ning neile järgneb Frankie Animal. Kuna ükski vinüülipidu pole ilma tantsuta, siis pärast kontserti astuvad DJ-pulti Rain Joona ja Robert Linna ansamblist Elephants From Neptune.

“The Backbeat” vinüüliesitlused toimuvad:
11.11 - Sinilind, Tallinn
12.11 – Kultuuriklubi Tempel, Pärnu
18.11 – Erinevate Tubade Klubi, Tartu
19.11 – Teatri Kohvik, Rakvere (akustiline)
25.11 – Jazzikohvik Jasm, Viljandi (akustiline)
02.12 – Kultuurikeskuse kohvik, Haapsalu (akustiline)

Piletid on müügil Frankie Animali veebipoes www.311.ee.