Staar külastab Tallinna ööklubi “Factory” oma uue albumi “From There On” maailmaturnee raames. Eelmise nädala lõpus ilmunud seni kõige isiklikum Pauli album on vaid mõne päevaga vallutanud tantsumuusika tabelite tipud üle kogu Maailma. Paul van Dyk’i uus album on seniste seast kõige isiklikum, kuna see valmis peale väga rasket õnnetust tema endaga. Hollandis Utrechti linnas toimunud State of Trance 750 festivalil kukkus DJ Paul van Dyk lavalt alla nii õnnetult, et selle tagajärjel veetis staar pikka aega haiglas. Sündmusest sai inspiratsiooni ka tema uue albumi nimi.

Paul van Dyk on elektroonilise tantsumuusika DJ, muusik ja produtsent, kes on oma töö eest võitnud 2 Grammy auhinda. 2005. ja 2006. aastal valiti Dyk maailma parimaks DJ-ks. Paul on püsinud maailma top 40 Dj seas juba üle 20 aasta järjest. 2009. aastal musitseeris Paul koos Frankfurdi raadio sümfooniaorkestriga, mille peadirigent on üks Eesti tuntumaid dirigente Paavo Järvi.

Mehe populaarsemad hitid on legendaarne Ibiza hümn “For An Angel”, “Home”, “We Are Alive” ning Eesti raadiotes palju eetri aega saanud “Let Go” ja “Lights”

Klubis Factory annab Dyk eksklusiivse kontserti, kus esitleb täiesti uut ja seni kuulmata materjali enda uuelt albumilt. Klubi on avatud 23:00 – 06:00 ja piletid saab endale soetada erihinnaga “Early Bird” vaid limiteeritud aeg ticketer.ee piletimüügi keskkonna vahendusel.