Miljardite debüütalbum "Kunagi läänes" ilmub 10. novembril. "Ühelt poolt on "Kunagi läänes" kommentaar lääne elu kohta. Siin on esimese maailma üksildustunnet, sõltuvussuhteid, otsinguid ning ajastule omaseid maneere. Teisalt on seda kriitikat tasakaalustamas üleskutse universaalsele armastusele ning jutlustus hinge ajatust olemusest. Bänd säilitab oma esoteeriliste kalduvuste suhtes siiski teatava distantsi, lubamata kordagi muutuda liialt läilaks. "Kunagi läänes" on ühtaegu nukker tõdemus inimseisundi paratamatusest kui ka imetlus kõige kauni suhtes, milleks me võimelised oleme," sõnas Marten Kuningas.

Miljardid esitlevad uut muusikat eksklusiivse kontserdiga 9. novembril kl 19:00 Eesti Raadio 1. stuudios. Pileteid kontserdile müügile ei tule, kutseid on võimalik võita Miljardite ning Universal Music Baltics Facebooki lehelt ning kuulates Raadio 2. Kontserti salvestab ETV.

Albumi ”Kunagi läänes” lugude nimekiri:
1. Olendid

2. Kunagi läänes
3. Pseudoprobleem
4. Suhkur, suhkur

5. Aeg viib

6. Mugavustsoonis
7. Vilkuvad kollased
8. Kallis
9. Selgrooootus

10. Ja päike tõuseb
11. Tule koju

Miljardid on Eesti tippmuusikutest koosnev bänd, mille koosseisu kuuluvad Marten Kuningas (solist), Kristjan Kallas (trummar), Peedu Kass (basskitarrist) ja Raul Ojamaa (kitarrist). 
Miljardite muusikastiili võib iseloomustada, kui tugeva eneseirooniaga (eso)rock`i.