10. novembril plaadifirma Universal kaasabil oma debüütalbumi avalikustanud Miljarditel saab see olema esimene avalik plaadiesitluskontsert. Kontserdil tulevad esitusele nii Marten Kuninga lugude paremik kui ka lood albumilt "Kunagi läänes".


Bändi esikalbum on hästi vastu võetud nii kuulajate kui ka kriitikute poolt. Eesti Rahvusringhäälingu kultuuriportaali aasta albumi küsitlusel sai "Kunagi läänes" kodumaistest albumitest esimese koha. Kaspar Viilup kirjutas: ""Kunagi läänes" on ka kinnitus sellest, et kui arendada üles mingit uut popmuusika mudelit (mida Miljardid kahtlemata teeb), siis ei ole vaja võtta sõrestikku kusagilt läänest, vaid ehitamiseks kõlbab ka siin meie ümber leiduv alge. See on meie veregrupp, tänu millele asetuvad põhjamaised kõlad siinsesse muusikalisse loogikasse paremini kui mistahes troopiline põmmutamine."

Albumi ilmumisnädalal kuulati "Kunagi läänes" lugusid Spotifys kokku 100 000 korda. 

Siim Nestori (Eesti Ekspress) sõnul on bändi kauamängivalt pärinev "Suhkur Suhkur" üks parimaid kodumaiseid lugusid aastast 2017. Ta lisab: "Miljardid on tark popmuusika. Trikkidega popmuusika, aga samal ajal leebe ja ilu armastav. Eks meil ole selliseid plaate vaja."


Piletid on veel saadaval hinnaga 15 EUR-i aadressilt www.311.ee/miljardid-efn. Kohapeal tulevad piletid müüki hinnaga 20 EUR-i.


Kontserdi ajakava:
Uksed kl 19
Miljardid kl 20
Elephants From Neptune kl 21.15