Jõuliselt kaasahaarav, alati üllatav ja emotsioone vallandav Ziggy Wild on noor rockbänd, mis on jäänud truuks vanakooli sound'ile. Bändi neljaliikmelist seltskonda iseloomustab mitmekülgsus, iseolemise energia, täpselt nagu nende muusikatki. Kohati käre, aga alati mahe naisvokaal lisab tilga vürtsikat õli toore energiaga laetud kitarririffide ja keharaputava trummipartii kooslusele. Juba lavashow on täisväärtuslik elamus omaette. Aastal 2013 pälvis ansambel Ziggy Wild Noortebändi tiitli ning 2015 aasta suvel toodi võit koju rahvusvaheliselt bändi võistluselt Poolast. Konkursi võitjana astus Ziggy Wild ülesse pea 12 000 inimese ees olles ühtlasi soendusbändiks Carlos Santanale.

Natalie Imbruglia, miljoneid müünud ja Grammydele nomineeritud artist, jõuab esimest korda Eestisse uue maailmatuuri raames. "The Natalie Imbruglia Acoustic Tour" algab 22. aprillil Moskvas ja vältab kuni mai lõpuni.

"Olen väga põnevil, sest seekord esinen väikestes saalides. Minule on alati meedinud väiksemate saalide intiimsem õhkkond. Soovin nende kontsertidega tänada fänne, kes on mind kuulanud läbi aastate," ütleb Eestis juba paarkümmend aastat populaarne artist, kes kavatseb esitada laule läbi kogu pika karjääri, sealhulgas teha loomulikult kõiki enda maailmatuntud hitte.