Super Besse sai alguse 2013. aastal Minskis, Valgevenes. Trio liikmeteks on laulja ja kitarrist Maksim Kulsha, bassist Alexander Sinica ja klahvpillimängija Pavel Mikhalok.

Peale 2014. aastal toimunud esimest kontserti väljaspool kodumaad sai bänd koheselt külge määratlused „hämmastav” ja „võimas”. Nüüdseks on trio mänginud edukalt paljudes Euroopa riikides, kaasaarvatud Eestis, ning kinnitanud enda kui tugeva kontsertbändi reputatsiooni. Kaks aastat tagasi sõlmiti plaadistusleping I Love You Recordsiga ning lisaks debüütalbumile 63610* ilmubki 13. oktoobril nende uus album "La Nuit*".

”Album räägib öistest seiklustest. Püüdsime kirjeldada mõnesid tundmusi selle sügavaima aja tunnetest ja ilust, mis on ümbritsetud veidi sünkpimeda melanhooliaga,” kirjeldavad bändi liimed oma uut loomingut. Plaadi lood on kirjutanud ja produtseerinud Super Besse ja Salt Masteringis New Yorkis masterdanud Paul Gold.

Super Besse uue albumi "La Nuit*" Eesti esitluskontsert toimub reedel, 13. oktoobril Tallinna peolokaalis Sveta Baar. Lisaks astub lavale elektrooniline Girls In Pearls ning muusikat valivad Aivar Meos (World Clinic) ja tandem Teetsov-Faulkner. Uksed üritusele avatakse kell 21.00. Rohkem lisainfot leiad SIIT!