Michael Calfani house’i ja elektrooniliste rütmidega segatud kaasahaaravad tantsulood nagu “Treasured Soul” ja “Nobody Does It Better” on juba mitu suve trooninud nii Eesti kui ka kogu Euroopa muusikaedetabelite tipus. Michael Calfani talenti märkas esmakordselt 2008. aastal legendaarne DJ Bob Sinclar, tänu kellele sai äsja täisikka jõudnud Calfanist rahvusvaheline staar. Michael Calfanit hinnatakse eeskätt seetõttu, et ta on tänapäeva tantsumuusikasse toonud stiilset ja värsket prantslaslikku rütmi ning tunnetust.

Enda sõnul hindab Calfan igasuguseid muusikastiile alates folgist lõpetades souliga. “Olgu tegemist mistahes stiiliga – kui see on emotsionaalselt laetud, siis see inspireerib ka mind,” kommenteeris Calfan. “Need sügavad tunded ja emotsioonid püüan tuua ka oma muusikasse.”

Michael Calfani soojendusesinejana astub lavale särtsakas Sabrina Terence, kes on tuntud nii kunstniku, modelli, telesaatejuhi, sotsiaalmeediastaari kui ka DJ-na. 2014. aastal jõudis Sabrina maailma parima nais-DJ valimisel auhinnalisele teisele kohale.

Hilton Tallinn Park hotellis vaid loetud korrad aastas uksed avav glamuurne ööklubi ja pidudesari Secret Nightclub toob Eestisse hetke kuumemaid klubimuusikastaare. Tänaseks on pidudel üles astunud maailmanimed nagu Alan Walker (“Faded”, “Sing Me to Sleep”), Filatov & Karas (“Don’t Be So Shy”) ja Burak Yeter (“Tuesday”).

Pidu algab 9. juunil kell 23 ja on vanusepiiranguga 21 eluaastat. Soodushinnaga piletid on mai lõpuni saadaval Piletilevis.