Kui mõned aastad tagasi esinesid draakonid mõnele sajale inimesele, siis sel aastal võib Publiku suurust hinnata tuhandetes.

"Tunne on hea ja tundub, et areng on ka hea olnud," ütleb ansambli esivokalist Ewert Sundja. Bädiliikmed nõustuvad, et areng on toimunud õiges suunas ja seetõttu nauditi antud kontserdit väga.

Kuna suured lavalauad on juba vallutatud, siis nüüd arvavad draakonid, et edasise progressi eesmärk oleks veel hilisemaks esinejaks saada.

Positivuselt edasi suundub Maarjamaa bänd Prantsusmaale, kus ootavad mehi mitmed linnad, mis draakonite muusikal oma kõrvu paitada lasta tahavad.

Positivuse festival on meeste jaoks olulise tähtsusega just bändi arengu seisukohalt. Eestis on selliseks "pühaks paigaks" Nokia Kontserdimaja.

Kuna Ewert And The Two Dragonsi lugu kõlab nüüd McDonald'si reklaamis, siis usub Ewert: "Tihti on nii, et kui kuuled kuskil reklaamis mingit lugu ja see meeldib, siis hakkad mõtlema, et kes seda laulu esitab." Seetõttu on see reklaamiprojekt bändi arengu seisukohalt samuti oluline.

Vaata, mida draakonid veel Publikule rääkisid: