Juba täna, 3. novembril tuleb Tallinnas Saku Suurhallis lavale menukas sündipopi-duo Hurts ning seda juba teist korda, Eestis esinevad mehed juba kolmandat korda. Tunnevad ennast nagu kodus? "Meile väga meeldib Tallinn. Eestlased on meid algusest saadik nign varakult toetanud." Samuti kummutas Theo kuulujutu, et eestlased olevat külm publik. "Uskumatult soe rahvas. Eelmisel kontserdil karjuti nii kõvasti, et ma vahepeal ei kuulnud iseennast ning ajasin laulusõnad sassi," rääkis ta.

Kõigest muust, kuuled ja näed videost!

Äsja oma teise kauamängiva "Exile" välja andnud Hurts koosneb 29-aastasest lauljast Theo Hutchcraftist ning 27-aastasest klahvpillimängijast ning kitarristist Adam Andersonist, kelle tähelend algas aastal 2009, kui nad oma seni tuntuimale hitile "Wonderful Life" amatöörvideo filmisid, mis ootamatult viraliks läks ning poiste mitme aasta muusikalistele ambitsioonidele lõpuks tuule tiibadesse andis ning Sony alal kuuluva RCA Recordsi plaadilepingu tõi.

Hurts annab täna Saku Suurhallis siiani kõige suurema kontserdi, kuhu on Sul veel võimalus pilet soetada ning minna ja lasta Briti poistel teha enda kõrvadele ja silmadele pai!