Rootsi ja Norra DJ-d ning tantsumuusika produtsendid Tungevaag ja Raaban on oma hittlugudega võitnud EDM-i austajate südamed. Meeste varasalve kuuluvad pidutsejate lemmikhitid nagu “Samsara”, “Wolf”, “Parade”, “Magical” ja Soome südametemurdja Isac Elliotiga koostöös tehtud ning juba rekordiliselt striimitud “Beast”.

Tungevaag & Raaban astuvad Pühajärve ääres lavale 23. juuni hilisõhtul. Sel aastal täitub Pühajärve Jaanitulel 11. aasta ja seda tulevad välisartistidest tähistama The Rasmus ja Netsky. Kohal on ka Eesti artistide paremik: 2 Quick Start, Tanel Padar & The Sun, Smilers, Terminaator, Eestit Eurovisioonil esindanud Koit Toome, Karl-Erik Taukar, Liis Lemsalu, Ott Lepland, Shanon, Traffic, Merlyn Uusküla, Beyond & Beyond, Reket ja esmakordselt Lõuna-Eestis suure välikontserdiga esinev räpisensatsioon Tommy Cash.

Lisaks heale muusikale, suvisele meeleolule ja armastatud staaridele on Pühajärvel võimalik end proovile panna traditsioonilistes jaanipäevamängudes, sooritada looduskauni Pühajärve kohal benjihüppeid ning lõbutseda lugematutel atraktsioonidel. Majutuseks on Otepääl rohkem kui 2000 hotellikohta. Festivalialal on avatud unikaalse asukohaga, kauni Pühajärve kaldal asuv telklaager.

Piletid on saadaval Pühajärve Jaanitule kodulehel aadressil www.jaanituli.ee.