„Kahtlemata mäletavad ja armastavad Eesti poppmuusika austajad Code One surematuid hitte „Vikerkaar“, „On küll hilja“ ning „Sellest saab meie suvi“. Paljud inimesed on kaua oodanud, et näha oma lemmikuid üle aastate taaskord ühel laval kontserti andmas.
Nüüd on see hetk saabunud: ei hakka veel kõike kaarte avama, aga see vastab küll tõele, et homme astuvad Pühajärve lavale Sarah ja Koit Toome oma bändiga ja laulavad koos mitu Code One lugu,“ ütles Pühajärve jaanitule peakorraldaja Tanel Samm.

Esmakordselt Eestis toimub riigi suurima Jaanipäeva festivali Pühajärve jaanitule raames ka konkurss „Eesti staarid otsivad Rahvastaari“, mille võitja saab võimaluse esineda laval koos ühega kolmest tippartistist: Koit Toome, Terminaator või 2 Quick Start.

Homme 23. juunil ajavahemikus kell 18-21 ootab Pühajärve jaanituli lavalaudadele kõiki, kelle sõbrad või kes ise arvavad endal muusikuannet olevat ja kes on konkursile ennast SIIN registreerinud.

Tulevane Rahvastaar võib kaasa võtta ühe muusikainstrumendi, laval ootab teda mikrofon ja taburet ning show algabki. Žürii esimees on armastatud artist Koit Toome, žüriiliikmeteks on teised juhtivad Eesti muusikategelased.
Ühtlasi arvestavad nad oma hinnangu andmisel publiku reaktsiooniga. Maksimaalselt 2-minutilise kavaga publikut ja žüriiliikmeid enim võlunud rahvamuusik saab auhinnaks võimaluse valida, kas soovib esineda koos Koit Toome ja tema bändi, Terminaatori või 2 Quick Startiga ja seda juba samal õhtul.

Osta piletid Pühajärve jaanitulele SIIT.