Sedapuhku käib pungi juurde kultusluuletaja Marko Mägi, kes astub üles Rakvere juurtega kollektiivi Huiabella Fantastica ridades. „Minimalistlik punkluuletaja Marko Mägi koos kaootilise taustabändi Huiabella Fantastica-ga pakub sensatsioonilist vaatemängu, mis võib tekitada nii mõneski reaalsuse nihkeid,“ ütleb peakorraldaja Taavi Karu ja täpsustab: „Kokku sai kooslus üsna juhuslikult Von Krahlis "Joomapeol" ja seal samas anti ka esimene live, mille tipphetkeks kujunes loo Creep kaver.“

Ka kinnitati sel nädalal Punk’n’Rolli esinejate nimekirja Tundmatu Punkbänd. Karu selgitab: „Tundmatu Punkbänd on viieteistaastaste seni veel proovikast välja tulemata bänd, aga poisid on väidetavalt kõvasti proovi teinud ja vaeva näinud ja anname neile võimaluse festival avada.“
Ansamblid Vanaema Pööras Jooma ja Shitflowers on aga vanad tegijad. „Shitflowers on üle kümne aasta vana punt, Tartu kohalikud rock’n’rollerid, Vanaema Pööras Jooma on aga tudengipunk,“ täpsustab Karu.

Tänavuse Punk’n’Rolli peaesinejad on J.M.K.E., Distress(Venemaa), Psychoterror, Hasta La Vista Social Club(Soome) ja Kurjam. Neile astuvad kandadele Antimelodix(Karjala), Nyrok City, Minuala(Karjala)
Punkentsefaliit, Project Dekadenz, Totally Obnoxious, False Pregnancy, Shitflowers, Tundmatu Punkbänd, Vanaema Pööras Jooma ning Marko Mägi & Huiabella Fantastica.

Alates aastast 1998 toimuv Punk’n’Roll on Eesti suurim ja vanim punkrokkmuusikale pühendatud festival. Punkaritele on see sama, mis Hard Rock Laager raskerokisõpradele. Punk'n Roll 2013 toimub 12.-13. juulil. Punkimine ja rollimine algab reedel 12. juulil kell 17:00. Üks päev pidu maksab 10 eurot, kaks päeva 15 eurot. Festivali pass eelmüügist kuni 11.07 12 eurot kodulehel www.punknroll.ee.