Artificial Intelligence on kahest trummi ja bassi produtsent/DJ'st koosnev duo Suur-Britanniast. Zula Warneri ja Glenn Herweijeri looming on kümne aasta jooksul ilmunud pea kõikide legendaarsete trummi ja bassi plaadifirmade alt nagu 31 Records, V Recordings, Commercial Suicide, Good Looking, Full Cycle, Metalheadz, Shogun Audio, Soul:R jt. Nad on lisaks trummi ja bassi artistidele remiksinud ka nt Kelist ja Eric Prydz´i.

Selle aasta sügisel ilmub Artificial Intelligencilt album „Timeline“. Goldie, Metalheadzi juht on öelnud tulevase kauamängiva kohta nii: „Artificial Intelligence on teinud väga palju head muusikat, olen tõesti õnnelik, et just Metalheadz nende uue albumi välja annab“.

Tjuun in on Eesti vanim, 15 aastat tegutsenud trummi ja bassi sariüritus ja reedeõhtune (kell 22.00) saade Raadio 2-s. Nii saadet kui pidusid on väisanud mitmed artistid meilt ja mujalt. R2DNB 2013 ja 2014 auhinnagalal pärjati Tjuun In parima kodumaise peo tiitliga.

Reedesel, 5. juuni Tjuun Inil esinevad Artificial Intelligence (UK), Käärkäsi, Rans,Audioholic, L.Eazy, To-Sha, Qba. Visuaale teeb Teng.

Uksed avatakse kell 23:00.