HU? on Hannaliisa Uusma ning kohaliku muusikaelu kõige rohkem kihama pannud projekt, mille taga seisavad Leslie Da Bass ja DJ Critikal. HU? saavutas ainuüksi kahe singliga „Kosmos” ja „Absoluutselt” kosmilise edu kohaliku kuulajaskonna seas, olles nii raadiote
playlist
ide mängitumaid kui soovisaadete soovitumaid. HU? nihutab piire ja eemaldab raame. HU? laulab eestlastest ja Eestist.

Punk-bänd Psychoterror sai alguse 1991. aastal ja on sest ajast peale oma ägeda ekstaatilise muusikaga väikekodanlasi shokeerinud. Ansambel on tuntud oma omanäolise ja elava esitlusviisi poolest. Põhiline osa lugudest on alla minuti pikkused meloodilised heliröögatused, millest hoolsamal kuulamisel on võimalik välja lugeda meediakriitiline sõnum.

Compromise Blue on Eesti bluusi, souli, funky ja rock’n’rolli lipulaev, mille kapteniks on tuntud showmees Emil Rutiku. Compromise Blue on tuuritanud Euroopa riikides ning ka Ameerikas ja Venemaal. Enne Rabarocki ilmub bändil uus, kauaoodatud eestikeelne album.

Kodumaine muinasmetali liider Metsatöll Rabarocki külastajale tutvustamist ei vaja — see bänd on esinenud festivalil algusaegadest peale ja teeb seda ka tänavu, sest rahvas lihtsalt nõuab! Metsatöllul on ette näidata ka hiljuti värske album „Iivakivi”.

Tänavusel Rabarockil esinevad veel: elektroonilise gläm-rock’n’rolli staarid Sparks ja üks uuekooli tähelepanuväärsemaid garage-punk bände Black Lips Ameerikast, inglise kultusbänd The Fall ja sealtsamast pärit krautrokkarid Fujiya & Miyagi, hetkel üks olulisemaid rockartiste Danko Jones Kanadast, värvikas Jaapani punk-metal trio Electric Eel Shock, Fu Manchu kontserdi soojendajana eestlaste südametesse sisse murdnud Truckfighters Rootsist, armastatud Vaiko Eplik ja Eliit, Silvi Vrait & Ultima Thule, Propeller, Metsatöll, Psychoterror, HU?, Compromise Blue Eestist, põhjanaabrite esindajad Los Bastardos Finlandeses ja Kotiteollisuus ning veel kaks väljakuulutamist ootavat artisti.

Rabarocki festivali Ööklubi reedesteks ööstaarideks on vaimukas ja pöörane Soome humppa-rocki punt Eläkeläiset.

Rabarock avab suve 13. ja 14. juunil Järvakandis. Kahel päeval esineb festivalil 18 bändi kaheksast riigist. Festivalipassid on müügil Piletilevides ja Statoilides üle Eesti.