Sel laupäeval kell 20.00 näitab Eesti Televisioon esimest osa Rabarocki teemalisest triloogiast. Saatejuht Lemo ja kodumaise muusikamaastiku tegelased Erik Morna, Kaarel Kose, Mart Normet, Metsatölli mehed ja Hannaliisa Uusma uurivad, kes siis on need tänavuse festivali esinejad, mis muusikat nad teevad ja miks on nad nii olulised. Esimeses saates bändid Helloween, HU?, Electric Eel Shock, Propeller, jpt. Režissöör on Villem Tarvas.

Rabarocki triloogia teine osa on eetris järgmisel laupäeval, 31. mail kell 20.00 ja kolmas osa esmaspäeval, 2. juunil kell 20.40

Rabarocki warm-up pidu Rockstarsis

Laupäeva õhtul toimub Tallinnas klubis Rockstars üritus Rabarocki Warm-Up Pidu.

Muusikat mängivad ja videopilti näitavad DJ-d Rajasaare ja Meos. Plaadimängijatesse pannakse tänavusel Rabarockil esindatud stiilid stonerrock, fuzzrock, post-punk, flower-punk, propapunk, punk, metal, punk-metal, heavy-metal, power-metal, nu-metal, folk-metal, industrial, elektro-pop, kaamosrock, tsiklirock, blues, blues-rock, rütmibluus, rock’n’roll, krautrock, indie, glam-rock, power-pop, disco ja rock, rock, rock!

Rabarocki warm-up pidu Tartus toimub nädala pärast, laupäeval, 31. mail klubis Underground.

Tänavusel Rabarockil esinevad: elektroonilise gläm-rock’n’rolli staarid Sparks ja üks uuekooli tähelepanuväärsemaid garage-punk bände Black Lips Ameerikast, inglise kultusbänd The Fall ja sealtsamast pärit industriali-äss Pitchshifter ja krautrokkarid Fujiya & Miyagi, hetkel üks olulisemaid rockartiste Danko Jones Kanadast, power-metali lipulaev Helloween Saksamaalt, värvikas Jaapani punk-metal trio Electric Eel Shock, Fu Manchu kontserdi soojendajana eestlaste südametesse sisse murdnud Truckfighters Rootsist, armastatud Vaiko Eplik ja Eliit, Silvi Vrait & Ultima Thule, Propeller, Metsatöll, HU?, Psychoterror ja Compromise Blue Eestist, põhjanaabrite esindajad Los Bastardos Finlandeses ja Kotiteollisuus.

Rabarocki festivalipassid, ühepäevapiletid ja Ööklubi piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.