Hittidega „Double Nature“ ja „Bring Me Everyone“ raadiokuulajate südamed võitnud Mustasch on eesti rockipublikule juba vana tuttav. Festivalidele Green Christmas ja Rocktoberfest bändi toonud promootor Gunnar Viese nimetab Mustaschi üheks parimaks kontsertbändiks maailmas: „Iga nende live on totaalne energialaks, mis ei jäta külmaks kedagi ja paneb ka väga rokikaugel inimesel jala tatsuma. See bänd ongi 100% rokenroll!“.

Mustaschi esimesest kauamängivast ”The New Sound Of The True West” möödub tänavu 10 aastat ning sel puhul on bänd otsustanud salvestada uusversioonid oma parimatest lugudest läbi kogu karjääri. See erakordne best-of kannab nime ”The New Sound Of The True Best” ning jõuab plaadipoodidesse käesoleval nädalal, kaasaarvatud Eestis. Pea kõik varasemad Mustaschi plaadid on olnud Rootsi Grammy nominentideks, nendest kaks – "Latest Version of the Truth" (2007) ja „Mustasch“ (2009) – saidki pärjatud parima metalplaadi kategoorias. Raadio 2 saatejuht Jan „MOP“ Berkovitch: „Mustasch on ääretult isane artist, kes segab väga maitsekalt kokku "Sonic Temple‘i" aegse The Culti Black Sabbathiga, saades tulemuseks staadionirocki selle parimas tähenduses. Ülimalt hea live-bänd!“

Mustasch on pikka aega olnud publiku poolt Rabarockile enim soovitud artist ning lõpuks ometi on festivalil suur heameel Skandinaavia hard-rocki üks eredamaid tähti Järvakandis pealavale juhatada.

Rabarock 2011 esinejateks on varem kinnitatud Austraalia päritolu kiire tähelennuga drum ’n’ bassi ja elektroonilise rocki bänd Pendulum ning USA alternatiivrocki ansambel Filter. Lähiajal lisandub esinejate nimekirja veel veerandsada artisti. Rabarocki passid on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle Eesti soodushinnaga 39 EUR aprilli lõpuni.