Singli esmaesitlus toimus eile hommikul kell 9.00 ET (siinse aja järgi kell 16.00) Ryan Seacrest’s raadiosaates “On-Air With Ryan Seacrest”: Kohe peale esmaesitlust ilmus lugu saadavale nii digipoodidest kui streaming-teenuste pakkujailt ning saadeti laiali raadiotesse kogu maailmas.

Shakira uues singli, “Can’t Remember To Forget You”, kirjutamisel aitasid kaasa Rihanna, John Hill, Tom Hull, Daniel Ledinsky ja Erik Hassle ning tootjaiks Shakirale lisaks John Hill ja Kid Harpoon.Singel on pärit Shakira uuelt stuudioalbumilt, mis ilmub Eestis 21.märtsil.

Kolumbias sündinud lauljatar Shakira on karjääri jooksul müünud üle 60 miljoni plaadi, võitnud mitmeid auhindu sealhulgas 2 Grammy-, 8 Latin Grammy auhinda, 4 World Music Awardsi, 3 American Music Awardsi ning 5 Billboard Music Awardsi. Ta on ainus Lõuna-Ameerika artist, kel Ühendriikides viimase kümnendi jooksul olnud esikoha lugu ning neli TOP 20 hitti. Shakira lõi 18-aastaselt heategevusorganistasiooni Pies Descalzos (Paljasjalgne) Foundation, mis võimaldab haridust ja toiduabi enam kui 6000 lapsele Kolumbias. Organisatsioon laieneb ka teistesse maadesse, hiljaaegu algatati projektid Haiitil ja Lõuna-Aafrikas. 2011 aasta oktoobris nimetas President Barak Obama Shakira nõuandva, Educational Excellence for Hispanics, komisjoni liikmeks. Shakira oli neljanda hooaja kohtunikuks NBC tõsielulises hitt-sarjas "The Voice" ning tema naasmist oodatakse ka kuuendasse hooaega.