Berliinis tegutsev Peaches on legendaarne muusik, produtsent, performance-kunstnik, kes alustas tegevust 2000ndatel ja saavutas maailmakuulsuse singliga “Fuck the Pain Away”. Peale seda on ta mööda maailma tuuritanud ja nihutanud piire elektroonilise muusika ja punkroki vahel. Peaches ei nihuta piire ka mitte ainult muusikastiilide vahel, vaid seab kriitiliselt küsimuse alla stereotüüpsed kuvandid soorollidest ja seksuaalsusest ning võitleb enese väärtustamise eest. Tema performance’id on seksuaalselt laetud, äärmiselt visuaalsed ja jõulised vaatemängud. NU Performance Festivalil toimuva kontserdi keskmeks on üle kuue aasta ilmunud stuudioalbum “Rub” (2016).

Õhtu avaesinejaks on karismaatiline Black Cracker (New York / Berliin). Ta on muusik, performance-kunstnik ja mainekas slam-poetry tegija, kelle viimaste koostööde hulka kuuluvad koostööd HAU teatriga Berliinis, Saksa ooperiga ja teiste mainekate muusikute ning etenduskunstnikega üle maailma. Eestisse tuleb ta oma varsti välja antava albumiga "COME AS U R!", mis varieerub talle omase industrial r&b ja off-popi vahel, kombineerides hiphoppi, souli ja jersey club'i elemente.

Õhtu lõpetab eesti päritolu Maria Minerva, kes elab ja tegutseb Los Angeleses. Minerva (kodanikunimega Maria Juur) on rahvusvaheliselt tuntud laulja, laulude kirjutaja ning keskkonnaaktivist. NU Perfromance Festivalil tuleb esitamisele tema sametine muusikaline avantüür “Beyond the velvet rope”.

NU Performance Festival 2016: CORPORATE OCCULT_lets talk about the body baby toimub 29. oktoobrist kuni 5. novembrini Kanuti Gildi SAALis ja Punases Majas.