Eestis laulis loo tuntuks Tõnis Mägi. Muusika on kirjutanud Peterburist pärit Viktor Reznikov ning sõnade autor on legendaarne Ott Arder.

Lisaks singliversioonile on valminud ka „Peegli” kaks tänapäevast tantsuremiksi. „Regati baari remiks” on pikem versioon ja mõeldud plaadikeerutajatele mängimaks seda ööklubides ja pidudel. „Soovid soovid soovid remiks” on lühendatud versioon ning sobib eelkõige tantsumuusikat mängivatele raadiojaamadele. Kõik miksid on toodetud Regati enda produktsioonitiimi poolt.

„Leidsime, et "Peegel" on liiga hea lugu, et seda pakkuda ainult tavapärases regativõtmes. Kuna makimuusika pidudel soovitakse ikka rohkem basstrummi kuulda, siis leidsime, et miks mitte proovida midagi uut ning rõõmustada ka tantsupõranda sõpru regativiisidega”, räägib Regati solist Marek Jürgenson remikside tagamaadest.

Viimasel aastal on Regatt olnud väga aktiivne kontsertansambel. Antud on ligi 70 kontserti Eesti ja Soome klubides ja festivalidel, kus lisaks plaadilugudele on kõlanud ka paljud teised levimuusika parimad palad.