"On kahetsus- ning häbiväärne, et Promoteri OÜ poolt mulluse kontserdi arve tasumine nõnda kaua aega võttis. Hetkel on arve tasutud. Promoter OÜ palub tekkinud olukorra eest vabandust MTÜ Forevo juhatuse liikmete ees," kirjutab nimetu autor Rock Cafe seinal.

"Tunamullu ja mullu aitas Rock Cafe koos heade inimeste ning bändide abiga koguda Forevo MTÜ-le ligi 7000 eurot.

Tasub siinkohal mainida, et kaks aastat tagasi koostöös Rock Cafega ellu kutsutud mälestuskontserdile andis mullu kontserdi kõigi projekti tehniliste kulude tasumisega arvestatava ligi tuhandeeurose rahalise panuse ka Rock Cafe.

Seda arvesse võttes on muidugi kurb lugeda Genka Facebooki seinalt, et justkui klubi Revo mälestusele sülitab. Eesmärk oli ja on tema mälestust hoida. Mõnetiselt on antud projekti tasumine viibinud Promoter OÜ ja Henri “Genka” Kõrvitsa teiste omavaheliste projektide arvelduste selgeksrääkimise taga," seisab Rock Cafe teates.

Kell 13.00 Genka sõnul aga raha veel kohale vähemalt jõudnud ei olnud, kinnitab ta Facebookis: "Läheb huvitavamaks. Lisaks infoks: hetkel ei ole arve tasutud!"

Kell 13.15 vahendab Genka: "Jee!!! Pool raha laekus!" ja lisab hetk hiljem mürgise soovituse ka "P.S. Seda raha te kasutasite teiste ürituste korraldamiseks. Sealt laekunud tulust palun 50% kandke näieks kuhugi lastekodu arvele. Kuna kogemusest näha, et te e-maili ja telefoni kasutamisega hakkama ei saa, siis võin teile paberitükil rekvisiidid tuua."

Raha on laekunud. Kogu summa on tasutud, vaid viivis jäi kiiruga ülekandeid tehes kahe silma vahele ilmselt.

Selle looga on lõpp hea kõik hea juskui, kuid mis saab teistest, kes samamoodi kimpus? Loodame, et ka nende võlad klaaruvad peagi.