Rokikuule paneb alguse kolmapäeval, 6. septembril ekraanidele astuv maailma tuntuim metal-bänd Slipknot, et esitada oma uhiuut kontsertfilmi “Slipknot – Day of the Gusano”. Film sukeldub ühe planeedi kõige põnevama live-bändi Mexico Knotfest’il toimunud ajaloolise esinemise kõrval ka bändi fännide eludesse ning kajastab legendaarse kollektiivi enam kui 20ne aasta jooksul tekitatud kaost, põnevust ja kogukonnatunnet.

Kolmapäeval, 13. septembri õhtul rõõmustab fänne Pink Floydi maailmakuulus laulja ja kitarrist David Gilmour oma erakordse kontsertfilmiga „David Gilmour - Live At Pompeii“. Film on tõeline audiovisuaalne etendus kontserdist, milles kasutatakse lasereid, pürotehnikat ja hiiglaslikku ekraani ning laule saadavad spetsiaalselt selleks loodud filmid. Kontserdil esitatakse palu kõigist Davidi karjääri perioodidest ning ka mitmeid klassikalisi Pink Floydi lugusid.

Neljapäeval, 28. septembril vallutab kinoekraanid Ozzy Osbourne ja Black Sabbath. Kontsertfilm „Black Sabbath - The End of The End“ on metalmuusikale elu andnud legendaarse Black Sabbathi viimase ringreisi kroonika, kus peamine tähelepanu on bändi viimasel suurkontserdil Birminghamis, kuid eksklusiivselt jälgitakse legende tegutsemas ka stuudios ning heidetakse intiimne pilk bändi sisemaailma: muusika, suhted ja tögamine, vaid asjaosalistele arusaadavad naljad.

Kõik kontserdid linastuvad eksklusiivselt vaid ühel õhtul Forum Cinemas kinodes Tallinnas, Tartus ja Viljandis.

Rohkem infot sündmuste kohta: