1. Beyond Beyond on Eesti poistebänd ning seesugust pole meie maal nähtud juba pea kaks aastakümmet. Noored poisid vallutavad Palladiumi lava ning esitavad kindlasti ka oma esimest hitti "So Alive". Koosseisu kuuluvad Frederik Küüts, Gevin Niglas, Karl Killing ja Frank Pintsaar.

2. Lepatriinu vist nooremale generatsioonile pikemat tutvustamist ei vaja. Laulja-laulukirjutaja on muusikat teinud juba 13 aastat, laulnud lausa 20. Lepatriinu on ka Eesti ühe parima elektrobändi Avoid Dave noorem õde, nii et teadagi, kust selle neiu imetabane musikaalsus tuleb. Järelikult ikka anti emapiimaga edasi. Lepatriinu lummab kuulajaid akustiliselt, elektrooniliselt ja ukulelega.

3. Mauno Meesit, kunagi tuntud ka kui Sinine, on Eesti kitarrist ja helilooja, kes väljendab end läbi minimalistliku instrumentaalmuusika. Tema vimane album "Varjudemaa" on osutunud kodumaal väga edukaks. Meesit näitab oma albumil oma armastust vanade instrumentide vastu ning Meesiti muusikat kuuleb arvukate Eesti telesarjade taustal.

4. Okym on mees, kes end aastatega Eesti räpiskeenesse nii sisse söönud, et ilma temata hiphoppi ette ei kujutakski. Okymi küljeluu, superseksikas ja maailmaandekas räppar Tiiu aga paneb iga lava oma energiaga plahvatama.

5. Go Away Bird lammutas esimest korda laval Eesti Laulul, kus nende sinikiharaline solist Hanna mesimagusal häälel end eestlaste südameisse leelotas. Trip-rokki, post-punki ja unistustepoppi mängiv GAB on Eesti üks rahvusvahelisemaid koosseise, sest peale solisti Hanna ja Veljo, on kõik teised liikmed pärit kaugetest linnadest. Stanislav pärineb Moskvast ja Dirk Portlandist.