Näiteks seda, et Sebastianil oli oma tegelaskuju populaarses draamasarjas “Gilmore’i tüdrukud”. Ka USA TV-Guide uuris pärast Sebastiani nägemist seriaalis, et kuidas küll temasugune hevimees menukasse pereseriaali sattus.

„Kui seriaali produtsent mulle helistas, siis ma olin täiesti veendunud, et neil on vale number või midagi. Nad tahtsid „rokkstaari“, kes mängiks Lane’i bändis kidrameest. Ja seriaali castingudirektor oli näinud mind VH1 „Love the ´70s“ saates ja arvas, et ma olen rolli jaoks kõige sobivam.“

Enne staari äsjast Austraalia kontserti usutles Sebastiani ka Austraalia võrguväljaanne „Im With The Band“, kes küsis Sebastianilt, et mis on rokkmuusika maailmas muutunud, võrreldes Skid Row algusaegu ja praegust ajahetke.

„Noh, põhiline erinevus seisneb ehk selles, et ajal, mil Skid Row alustas, tuli muusika eest maksta. Aga praegusel ajahetkel tundub, et üks kõige tähtsam osa rokkmuusikast on elamus, mille sa saad live kontserdil. Seda elamust ei saa sa internetist tasuta tõmmata — elamust, mida pakub bändi võimas live esinemine otse sinu ees laval.“

Sebastian saabub oma lennukiga Eestisse juba kontserdipäeva varahommikul, et tutvuda Tallinna linna ja esinemispaigaga. Pärast Eesti kontserti jätkub Angel Down Tour Soomes, kus ootamas kaks esinemist Tamperes ja Oulus.

Kontsert toimub 6. juunil Pirita Kloostri varemetes. Uksed avatakse kell 17.00 Bachi soojendajateks on Mind Of Doll (Fin) ja House of Games (Est). Autoga saabuvatel kontserdi külalistel on võimalus parkida Pirita vaba Aja Keskuse taguses parklas ja Pirita kloostri varemete juures asuvas parklas.